Skip to main content
De ideale manier om een nieuwe woning te zoeken

In alle rust met een bakje koffie in de hand vanachter je tablet of pc op zoek naar een nieuwe woning? Het kan tegenwoordig via de woningzoeker. Ideaal om woningen te bekijken in een nieuw gebouw. Nadat we in januari versie 2 van de woningzoeker hebben geïntroduceerd, blijven we werken aan verbeteringen. Een kijkje achter de schermen.

Elk project vraagt een nieuwe kijk en elke opdrachtgever heeft unieke wensen. Om die reden maken we gebruik van twee verschillende soorten woningzoekers: 

  1. Waarin het gebouw per verdieping uitgekleed kan worden (voorbeeld IVY)
  2. Met een aanzicht waarin de verdiepingen zichtbaar zijn (voorbeeld Westerpark West)

De eerste variant is gebruikt voor het project IVY. De opdrachtgever wenste een tabel aan de linkerkant met een overzicht van het aantal woningen op een verdieping (afbeelding 1).  De tabel geeft daarnaast ook een mogelijkheid om het gebouw te ‘ontleden’. Bovendien kan je via de filter wensen doorgeven en maakt de tabel zichtbaar welke woningen hieraan voldoen (afbeelding 2).

Voor het project Westerpark West in Amsterdam is in één oogopslag het gebouw te zien met alle verdiepingen. Deze variant van de woningzoeker heeft daarnaast ook een nieuwe functie gekregen die het nog overzichtelijker maakt welke woning(en) een gebruiker heeft toegevoegd als voorkeur. Waar normaal de voorkeurswoningen op een aparte pagina te zien zijn, worden ze nu getoond op dezelfde pagina als de woningzoeker zelf (zie afbeelding 3).

Welke variant van de woningzoeker er ook wordt gebruikt, het is dé manier voor geïnteresseerden om woningen te bekijken. Ondertussen blijven we zoeken naar nieuwe mogelijkheden en functies. Wordt vervolgd dus.

Close Menu

Brightlot AMS

Entrada 500
1114 AA Amsterdam

Brightlot BCN

Sant Pere Màrtir 39, Bajo dcha.
08012 Barcelona

020-2441027
info@brightlot.nl