Nieuwbouw Koop
Lapis Lazuli Heerhugowaard

Modern wonen aan het stadsplein in Heerhugowaard

94 koopwoningen in het centrum

Opdrachtgever: Bouwbedrijf De Nijs 

De vraag: Hoe positioneren we dit nieuwe appartementengebouw in Heerhugowaard? Hoe zorgen we voor een soepele verkoop van de koopappartementen in de vrije sector en het verhuren van de woningen in de sociale verhuursector?

Ideeën die staan als een huis

Vierkante meters zijn er voldoende. Het is de kunst die goed te verhuren of verkopen. Sommigen doen dat vast goed. Wij doen dat heel goed. 100% gespecialiseerd in vastgoed marketing en communicatie.

De oplossing

Pre-sale

Brightlot heeft een concept en stijl ontwikkeld en ‘pre-sale’ website gebouwd om het project in de markt te introduceren. Via de website en e-mail is data verzameld om in samenwerking met Wooove een advies te kunnen geven over de toekomstige verkoop en verhuur, maar ook de optie om het gebouw in zijn geheel te verkopen aan een fonds. 

Verkoopfase

In de tweede fase is een verkoopplan geschreven en uitgevoerd: on- en offline campagnes (Google Ads, social media en krantenadvertenties), een bouwbord op locatie en een verkoopwebsite met woningselector gekoppeld aan NieuwbouwOffice. Daarnaast heeft Brightlot de middelen ontwikkeld voor op de verkoopmanifestatie bestaande uit een verkoopbrochure en informatiepanelen. De verkoop van het project is in samenwerking met Wooove en Broekman makelaars uitgevoerd.

Het resultaat

De middelen:

  • Naamgeving & projectstijl
  • Online campagne Google Ads en Social Media
  • Offline campagne regionale print advertenties
  • Projectwebsite inclusief woningzoeker en koppeling met NieuwbouwOffice
  • Verkoopbrochure
  • Verkoopevent

Het resultaat:

Het resultaat was dat na de inschrijfperiode alle woningen toegewezen konden worden en dat na een aantal maanden vrijwel alle woningen zijn verkocht.

Nieuws en ideeën voor verhuur en verkoop van jouw vastgoed ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (4 x per jaar).

Ons adres

Gevestigd in Entrada te Amsterdam
Entrada 500
1114 AA Amsterdam

020-2441027
info@brightlot.nl

Het start met kennismaken

Heb je een uitdagend project? Wil je dit goed onder de aandacht brengen? Zoek je naar een slimme manier om de doelgroep te benaderen? Bel of mail Stefan om de mogelijkheden te bespreken.

stefan@brightlot.nl
06 – 26502431

Een vraag?

Stel hier je vraag en we nemen snel contact met je op.