Alle Amsterdamse
corporatie koopwongingen op één plek

Ikwil020wonen – Kopen doe je bij de woningcorporatie

Vanaf 2011 is Stefan de Kock betrokken geweest bij het ontwikkelen en uitbouwen van het merk ikwil020wonen. In opdracht van het AFWC en de samenwerkende corporaties (Eigen Haard, De Alliantie, Ymere, Rochdale, Stadgenoot en de Key). Ikwil020wonen is gelanceerd om de reputatie van het kopen van een woning bij een woningcorporatie te verbeteren en is uitgegroeid tot een aanbodportaal van corporatiewoningen in Amsterdam.

Opdrachtgever: AFWC
Type project: Aanbodportaal corporatiewoningen

Het aanbodportaal ikwil020wonen

Na de lancering van ikwil020wonen is vrij snel de ambitie ontstaan om een aanbodportaal te realiseren waar – via een koppeling van diverse woningdatabases en websites – op één plek al het Amsterdamse corporatie aanbod te vinden is. Dit heeft geresulteerd in de koppeling van circa 35 makelaars- en corporatie databases en 1 aanbodsite.

Ikwil020wonen.nl
Ikwil020wonen.nl linnen tassen

Campagnes

In de tweede fase is een verkoopplan geschreven en uitgevoerd: on- en offline campagnes (Google Ads, social media en krantenadvertenties), een bouwbord op locatie en een verkoopwebsite met woningselector gekoppeld aan NieuwbouwOffice. Daarnaast heeft Brightlot de middelen ontwikkeld voor op de verkoopmanifestatie bestaande uit een verkoopbrochure en informatiepanelen. De verkoop van het project is in samenwerking met Wooove en Broekman makelaars uitgevoerd.

Events en andere producties

Diverse evenementen en gebiedspromoties. Jaarlijks terugkerende Open Huizen routes ondersteund met koopstart informatiemarkt. Merchandising en win-acties.

Ik wil 020 wonen fiets