Ivy Amsterdam stads wonen
in het hart van Noord

Concept, website, appartementenvinder, copywriting, social media en advertising

Opdrachtgever
Garbe

Diensten
Concept
Projectwebsite
Appartementenvinder
Webdesign
(online) Marketing
Social media
Copywriting

JOUW EIGEN PLEKJE IN NOORD

Noord heeft het of krijgt het! Amsterdam-Noord is in opkomst en dat houdt voorlopig niet op. En waar kun je beter wonen dan in het hart van Noord aan de Klaprozenweg? Dichtbij het centrum, de snelweg A10 en het hippe en levendige NDSM. Pak de metro of de pont vanuit Noord en sta binnen enkele minuten op Amsterdam Centraal en in de binnenstad. Dit gebied ondergaat de komende jaren een metamorfose. Grootse plannen en ambitieuze projecten volgen elkaar op. Onderdeel hiervan is IVY. In IVY komen 157 appartementen voor sociale huur, middenhuur en de vrije sector. Voor ieder wat wils dus!

IVY komt op de hoek van de Klaprozenweg en de Klimopweg. Voorheen voornamelijk plaats voor industrie, straks een stadswijk waar ook gewerkt kan worden. De Klaprozenweg wordt een levendige straat met ruimte voor woningen, winkels en bedrijven.

Neem vooral een kijkje op de website van Ivy Amsterdam in Noord.

Projectwebsite
met woningvinder

De woningvinder hebben we opgebouwd met onze in eigen huis ontwikkelde woningvinder. De gehele dynamische kavelkaart is multi lingual en in dit geval geïntegreerd met het CRM pakket NieuwbouwOffice van Xitres.

Marketing

Op locatie verzorgde we de signing in de vorm van een bouwen verhuurbord.