Skip to main content

Waar woorden stoppen, spreekt muziek.
Duet is een samenzang van drie bedrijven: Brightlot, Timpaan en Xitres.
Wij hebben onze creativiteit gebundeld tot een bijzonder project, waar de enthousiaste venneper en alle andere Nederlanders met trots kunnen wonen. Wat maakt dit project bijzonder en hoe is het ontstaan?

Good to know

Duet is een woonproject dat wordt gebouwd in het centrum van Nieuw Vennep. Het belooft een bijzonder project te worden, met een interessante toekomstvisie voor starters die op zoek zijn naar een eigen plekje. Omdat er meer jongvolwassenen komen, zal het centrum steeds meer gaan bruisen. Er worden 42 duurzame 2-kamerappartementen gebouwd.

Aan de slag

Dit project is extra uniek omdat Brightlot veel input had. Samen met Timpaan bedachten wij een strategie om het project een identiteit te geven. Een strategie die de bijzondere elementen van deze starterswoningenvertaalt naar iets dat leeft. Ik neem je graag mee in het proces. Op de plek waar Duet is gebouwd staan twee historische bomen. Deze witte kastanjes zijn een trots onderdeel van Nieuw Vennep en daardoor benoemd tot monument. De twee zullen hiermee ook het uitzicht kleuren van de nieuwe bewoners in Duet. Misschien kun je al een beetje aanvoelen waar de naam Duet vandaan komt. De bomen speelden niet de enige hoofdrol, ook het winkelcentrum tegenover het project speelde mee in het besluit over de naam. Het winkelcentrum is een essentieel onderdeel van de groeiende binnenstad en heet Symfonie.

Hieruit werd meteen een thema geboren: Muziek. Een creatief muziekstuk van twee individuen die samenwerken, net zoals Brightlot en Timpaan. Dat slaat ook meteen op het gebouw van Duet zelf. Als je goed kijkt naar het ontwerp valt je op dat het gaat om twee gebouwen die zijn samengevoegd. Xitres zal de bouw van de website op zich nemen.

🎵“Sweet home Nieuw Vennep” 🎵

Wat doet Brightlot?

Je bent vast al wel een beetje bekend met Brightlot! Althans, we zijn natuurlijk een living legend in de vastgoedmarketing. Bijna zo bekend als Bon Jovi, maar dan in een ander vakgebied. Lichtelijk overdreven? Wellicht, om die reden zal ik toch wat meer in detail treden over wat wij doen.

Brightlot regelt de hele marketing van A tot Z. Als opdrachtgever bepaal jij wat je nodig hebt en wat we voor je kunnen betekenen. We kunnen een website voor je bouwen, de socials voor je bijhouden, zowel offline als online campagnes bedenken en uitvoeren etc. Jij komt met een project, wij geven het een identiteit en zorgen ervoor dat het bij de juiste doelgroep terecht komt. Voor Duet ontwikkelden wij het design van de website. Daarnaast geven we het project de juiste look and feel voor de doelgroep. Verder organiseren wij de volledige campagne, in samenzang met de ontwikkelaar. Wist je dat wij een speciale afspeellijst voor Duet creëren op Spotify? Overal is over nagedacht! Zodat jij, helemaal in Duet stijl, je thuis kan voelen in je nieuwe appartement. Want een (t)huis moet je voelen, net als muziek.

Close Menu

Brightlot AMS

Entrada 500
1114 AA Amsterdam

Brightlot BCN

Sant Pere Màrtir 39, Bajo dcha.
08012 Barcelona

020-2441027
info@brightlot.nl